Konferencija za štampu: Obeležavanje Međunarodnog dana prava seksualnih radnica/ka - Geten

Obeležavanje Međunarodnog dana prava seksualnih radnica kaUdruženje građana „Sloboda prava” organizuje konferenciju za štampu povodom obeležavanja Međunarodnog dana prava seksualnih radnica i radnika, 3. marta. Cilj konferencije je skretanje pažnje javnosti na stanje ljudskih prava seksualnih radnica i radnika u Srbiji, kao i na rezultate primene postojećih zakonskih rešenja. Konferencija počinje u 12 časova u Kulturnom centru Grad.

Prisutnima će se obratiti Mario Knežević, iz Udruženja građana „Sloboda prava“, Trajče Janušev, potpredsednik Upravnog odbora Sex Work Advocacy Network - SWAN, Mreže za zagovaranje za prava seksualnih radnica u Srednjoj i Istočnoj Evropi i Srednjoj Aziji iz Mađarske, Slađana Baroš, Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, Radmila Vasiljković, U.G. „Sloboda prava“, Kristina Ferarri, U.G. „Sloboda prava“ i Ivana Radović, NVO „Astra“.

„Sloboda prava“ vas pozivama da učeastvujete na najavljenom događaju i da svojim prisustvom podržite otvaranje dijaloga i uvažavanje mišljenja zajednice seksualnih radnica/ka u kreiranju javnih politika u vezi sa seksualnim radom.

Facebook event