Istraživanje o položaju LGBTI osoba II - Geten

Ako si LGBTI osoba, imaš 15 ili više godina i živiš na teritoriji Republike Srbije, a želiš da doprineseš poboljšanju položaja LGBTI osoba, popuni upitnik koji je deo istraživanja koje sprovodi kompanija za ankete Agilis SA u ime Agencije za osnovna prava Evropske unije. 

Ovo je drugi krug evropske ankete o lezbejkama, homoseksualcima, biseksualnim, trans, interseks i nebinarnim osobama, kao i osobama koje se rodno ne ne određuju. U ovoj anketi se traže odgovori svih osoba koje sebe smatraju LGBTI osobama, imaju 15 godina ili više i koje žive u Evropskoj uniji, Srbiji ili Severnoj Makedoniji.

Vaše učešće u ovoj anketi je veoma važno. Vaši odgovori biće obrađeni anonimno i tako će se osigurati da ne postoji mogućnost da Vas neko identifikuje prilikom predstavljanja rezultata. Više možete saznati u izjavi o privatnosti.

Anketu EU o LGBTI osobama sprovodi kompanija za ankete Agilis SA u ime Agencije za osnovna prava Evropske unije (FRA). Agencija za osnovna prava Evropske unije pomaže da se osigura zaštita osnovnih prava svih ljudi koji žive u Evropskoj uniji. Ona to čini prikupljanjem dokaza o stanju osnovnih prava u Evropskoj uniji i pružanjem saveta, na osnovu dokaza, o tome kako to stanje popraviti.

Biće potrebno otprilike 20 minuta da odgovorite na pitanja.

Ako imate još nekoliko minuta i želite da podelite svoja individualna iskustva, možete da unesete dodatne informacije na kraju ankete.

Ako želite da se vratite i promenite odgovore koje ste prethodno dali, kliknite na dugme „NAZAD”.

Anketu možete popuniti na ovom linku.

Hvala!

Izvor