Page 1 of 1

Endokrinolog

Posted: Tue Jun 13, 2017 1:01 pm
by Yoca
Pozdrav,imam jedno veoma vazno pitanje.Dobio sam pismo preporuke od psihijatra nakon godinu dana i sledeci korak je zakazivanje kod dr.Vujovic ali nikako ne uspevam da ih dobijem da li znate na koji nacin mogu zakazati kod nje posto ja nisam iz Beograda?

Re: Endokrinolog

Posted: Fri Jun 23, 2017 5:48 pm
by Anzai
I ja sam nazalost prosao kroz tu istu situaciju, dok na kraju nisam otisao kod nje da je jurim da me zakaze... Na mail ponekad odgovara, ponekad ne, jedva se moze stici do nje. Ako imas mogucnosti, savetujem te da odes kod nje u Klinicki Centar i licno joj kazes da te zakaze. Naravno, pre toga idi kod svog Dr. opste prakse i trazi uput na Svetlanu Vujovic. Zato sto nisi iz BG treba ti neki dodatni pecat iz tvog grada, tj. da ti odobre da ides kod nje, isto kao sto je slucaj sa psihijatricama.

Re: Endokrinolog

Posted: Fri Nov 17, 2017 9:40 pm
by Yoca
Anzai hvala ti na odgovoru.Tako sam i uradio morao sam otici kod nje u ordinaciju i tako su mi dali termin za razgovor i sve sto treba da uradim pre zapocinjanja hormonskog tretmana.Eto vec sam tri meseca na testosteronu i nemogu da verujem da sam konacno uspeo!Osecaj je neopisiv i srecan sam sa svakom promenom koju primetim i znam da ce doci u buducnosti.Jedino imam problema sa ljudima oko sebe i dalje me zovu starim imenom koje nikad nije ni bilo moje.I neznam kako da se sa tim izborim na najbolji moguci nacin jer kad kazem sta mislim to se obicno zavrsava svadjom....Imas li neki savet kako da reagujem ili samo da ignorisem i cekam dok ne bude ocigledno?
Izvini sto te gnjavim ali ponekad je bas tesko kad nemas sa kim razgovaras o svemu!
Veliki pozdrav od Yoce :)