Salon lepote

Kozmetika i moda, friendly kozmetički i frizerski saloni itd
Post Reply
collie
Posts: 1
Joined: Wed Dec 28, 2016 12:17 pm

Salon lepote

Post by collie » Wed Dec 28, 2016 12:21 pm

Zdravo,
Interesuje me ima li negde u Beogradu salon, ili nesto slicno tome, gde mogu da odem... i da vidim kako bih izgledao kao zensko?

Hvala!

servirka
Posts: 2
Joined: Mon Dec 05, 2016 1:54 am

Re: Salon lepote

Post by servirka » Tue Oct 23, 2018 10:12 am

To je baš i mene interesovalo, ali da nije to samo klasični salon, nego neki specijalizovani sveobuhvatni modni salon koji se znaju najbolje pobrinuti za stajling neke osobe i tako preporučiti neki najbolji izbor frizure, šminke, kozmetike, izbor garderobe, zatim da pri istom tom modnom Salonu da ima neka večernja škola kako se ponašati, hoditi i praviti ženske gestikulacije pokreta lica, ruku i celoga tela. Jer džaba je što se ti osjećaš kao žensko ako to ne znaš svoju težnju za ženstvenist pokazati javnosti, a onda kada dobiješ prva priznanja i oduševljenje od publike, to je onda već nešto, to bi bili prvi koraci uspjeha i dalji putokaz za napredak u iskazivanju svoje prave ličnosti kako najbolje znaš da se pokažeš. Slučajno sam primetila jednu agenciju iz Češke koja upravo nudu ovakve sveobuhvatne usluge, pa onda kada zajedno napravite najbolji izbor svojega novog izdanja, onda oni imaju svoju pratnju za izlazak i po prvi put se opustiš kao sasvim nova osoba i tako već odma zaroniš u stvarnost svoje mašte kada osjetiš da je stvarna zajedno sa tobom i okolinom koja bi na najbolji način trebala da te prihvati, ili prosto samo te zapazi kao sasvim novu osobu u moru sličnih ženskom svetu kojem i ti pripadaš.

Bilo bi lepo da ima neka takva modna agencija, mada bi to mogle da odrade i svaka druga modna agencija za žene gdje se samo trebaju prilagoditi datoj situaciji i sve to profesionalno odraditi bez ikakve stigme i bojaznosti da budeš podvrgnuta nekom stidu ili javnoj kritici i osudi.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests