BoyMeetsGirlPoster 640Novi igrani film koji se bavi pitanjima transrodnosti ’Boy Meets Girl’ postaje hit. Reditelj filma, Erik Šefer, govori o svom poslednjem ostvarenju. Pogledajte trejler i intervju sa rediteljom ovde.

Kler Pajers (GLAAD), je imala prilike da provede neko vreme sa članovima ekipe filma ’Boy meets girl’, - željno očekivana nova transrodna romantična komedija – a tada je uradila i kratak intervju sa rediteljom filma, Erikom Šeferom. 

„Nisam želeo da pravim film koji kada gledate imate utisak da je to pre svega film koji treba da vas nauči nečemu“, rekao je Erik o filmu u kom glumi transrodna glumica Mišel Hendli. To je prosto obična, lepa romantična komedija, ali ispričana na poseban način.“

Naglasio je „Jake, pametne žene koje su takođe igrom slučaja i transrodne žene, a koje sve više podržavaju ovaj film, predstavljau za mene neku vrstu potvrde da sam uradio pravu stvar.“

„Boy Meets Girl“ je imao svoju premijeru krajem februara i dobio je odlične kritike.

„Duboko osećajan i duhovit pogled na prijateljstvo, ljubav, seksualnu privlačnost i rodni identitet, sa sobom nosi teme i dinamiku koje su vanvremenske i univerzalne“, napisao je kritičar The Los Angeles Times-a.

Pogledajte trejler za film i intrevju sa rediteljom ovde:


boymeetsgirl Still001

boymeetsgirl Still002

Prevod: MJ
Izvor: http://www.huffingtonpost.com/2015/03/02/boy-meets-girl-eric-schaeffer-_n_6780896.html?utm_hp_ref=transgender