Majkl Džarvis je oduvek znao da je drugačiji, i nije se osećao dobro u svom telu. Od malena je voleo da se oblači u ženske stvari, a kada je konačno odlučio da preseče i postane žena, njegova supruga ga je podržala. On je pantalone zamenio suknjama, a kako bi mu čipkaste haljine što bolje stajale - zamenio je i čokoladu salatom i smršao 60 kilograma.

64580 misel 630x0


On je promenio ime u Mišel, i sada se srećno oblači u ženstvenu odeću. Njena supruga, Lin, odlučila je da ostane uz Mišel i da joj pomogne u transformaciji.

- Oduvek sam znala da sam drugačija, od malih nogu. Grabila sam svaku priliku da se obučem kao žena iz zatvorenih vrata. Krila bih se, i jela planine hrane. Jela bih potajno, to mi je pomagalo da ublažim bol. Napunila bih tanjir sa što je više hrane moguće. I samo bih jela, jela i jela - priča Mišel.

Ne samo da je Mišel, koja živi sa porodicom u Kambriji u Engleskoj,  bila zarobljena u telu muškarca, već se našla i u začaranom krugu prejedanja na nervnoj bazi. Pogledajte kako je Mišel izgledala dok je bila Majkl ovde.

64581 misel1 630x0

 

Mišel je 2010. godine, pre nego što je počela da se oblači i da živi kao žena, počela da vodi računa o ishrani. Uspela je da smrša 38 kilograma, a onda je 2012. godine zvanično počela da se oblači kao žena. Sada je srećnija nego ikada.

- Počela sam bolje da se osećam u svojoj koži. Tada sam krenula ozbiljno da razmišljam o potpunoj promeni pola. Kada sam počela da se svakodnevno oblačim kao žena, smršala sam još više. Mislim da su mi pomogli hormoni koje sam pila. Iz nekog razloga sam počela da čeznem za salatom. Nikada ranije je nisam volela - priča Mišel.

 64583 misel3 630x0


Ona sada ima 114 kilograma, i nada se da će smršati još. Međutim, zbog hormona koje pije radi promene pola, njena kilaža stalno oscilira.

Iako je oduvek znala da se ne oseća u potpunosti kao muškarac, Mišel je tek 2013. godine shvatila da želi u potpunosti da promeni pol i da definitivno postane žena. Ona je tada sama otputovala u Španiju, i tamo provela dosta vremena družeći se sa ljudima koji je ne poznaju.

- Tada sam shvatila da želim da živim kao žena. Jednostavno sam se osećala mnogo bolje, to sam bila ja - priseća se ona.

Mišel je u braku sa Lin 18 godina, i imaju troje dece - Majkla (18), Gvinet (13) i Taru (19). Lin, koja pati od dijabetesa, kaže da je u potpunosti prihvatila muževljevu odluku, i odlučila da ostane u braku.


64586 misel2 630x0

Mišel kaže da je odmah na početku rekla svojoj ženi da voli da se oblači u žensku odeći, i da je LIn imala razumevanja po tom pitanju. Ali, niko nije ni predpostavljao da bi Majkl jednog dana mogao da postane Mišel.

- Kada mi je rekao da želi da postane žena, znala sam da će to biti teško i bila sam šokirana. Ali najbitnije je da je MIšel zadovoljna sobom. Oduvek sam to mislila. Naravno, bilo je teško. Kuća nam je vandalizovana, a decu nam maltretiraju zbog svega. Zaljubila sam se u muškarca, a sada sam sa ženom. Ali, zajedno smo toliko dugo. Jednostavno ne znam šta bih radila bez nje. I dalje je ista, dobra i velikodušna osoba kao kada sam je prvi put upoznala - kaže supruga Lin.

 Izvor: zena.blic.rs