pic lgbt rightsGayten-LGBT vas poziva da učestvujete u nizu od dve radionice „Različiti oblici nasilja i diskriminacije i naši odgovori na njih“, u utorak 5. maja sa početkom u 18 časova  (od 18 do 21 čas) u prostorijama organizacije Gayten-LGBT.

Prva radionica će biti fokusirana na sledeća pitanja: Šta sve predstavlja nasilje? Koliko smo često izložene/i diskriminaciji? Kako prepoznajemo zločin iz mržnje? Kome možemo da prijavimo napad i/ili diskriminaciju, i zašto je prijavljivanje važno? Kako se osećamo dok smo izložene/i nasilju (i diskriminaciji), i kako se osećamo kasnije? Kako se osećamo i šta radimo kao svedoci/kinje takvih događaja?

Druga radionica (u nastavku) će pokušati da pruži odgovor na pitanje: Koliko smo u mogućnosti da budemo podrška sebi i drugima u situacijama nasilja i disikriminacije, i šta nam je tada potrebno?

Radionice će facilitirati Slavoljupka Pavlović (pravnica, aktivistkinja, psihodramska edukantkinja) i Tijana Popivoda (aktivistkinja i konsultantkinja za rad sa ženama koje su preživele nasilje).

Molimo vas da se prijavite za učešće na imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , do ponedeljka 4. maja 2015. (naslov imejla: Prijava za radionicu).