Poziv za prijave na trening o radu sa zajednicom - Geten

Asocijacija Spektra u saradnji s partnerskim organizacijama od kojih je jedna i organizacija Geten pozivaju vas da se prijavite na trening za rad sa zajednicom koji će se održati u Podgorici od 16. do 19. februara ove godine.

Dragi/e, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da se prijavite za učešće na "Treningu za rad sa zajednicom" koji će se održati u Podgorici u periodu od 16. do 19. februara 2020. godine.

Za učešće se mogu prijaviti sve trans, inter i rodno varijantne osobe (osobe koje na bilo koji način svojim rodnim izražavanjem ili identitetom odstupaju od rodnih normi) koje žive na teritoriji Makedonije, Srbije, Albanije i Crne Gore, a koje imaju do 30 godina.

Da bi ste se prijavili/e, ispunite formular na ovom linku. ✨

Rok za prijavu je 9. februar 2020. godine.

Trening će biti na engleskom jeziku i nepohodan je visok nivo poznavanja jezika.

Projekat u okviru kog se realizuje trening "Osnaživanje glasova trans zajednica sa zapadnog Balkana", podržan je od strane Regional Youth Cooperation Office - RYCO i United Nations Peacebuilding Fund, a sprovodi ga Asocijacija Spektra zajedno sa partnerskim organizacijama Geten, Koalicija Margini, ТрансФормА - Transforma i Aleanca kunder diskriminimit te LGBT (Albania) gay-straight.

*******

Dear all, we are pleased to invite you to apply to participate in the "Community organising training" which will be held in Podgorica from 16th to 19th February 2020.

All trans, inter and gender variant people (people who in any way step away from gender norms by their gender expression or identity) who live on the territory of Macedonia, Serbia, Albania and Montenegro and who are up to 30 years of age may apply for participation.

To apply, fill out a form here https://docs.google.com/…/1tcExtY51RLlnG83Qydw30dtQaW…/edit…   ✨

The application deadline is February 9th, 2020.

The training will be held in English and it is required to be fluent in it.

The training is implemented through a project, "Empowering voices of the trans communities in the Western Balkans", is supported by Regional Youth Cooperation Office - RYCO and United Nations Peacebuilding, and implemented by Association Spectra together with partner organizations Geten, Margini Coalition, TransForma, Aleanca Kunder Diskriminimit.